INTERVIU Randi: ”Inedit ar fi să renunțăm la tehnologie măcar două zile”

INTERVIU Randi: Inedit ar fi să renunțăm la tehnologie măcar două zile
Citeste mai mult despre: mesaje de sarbatoare, Randi,
Data publicarii: 21 Decembrie 2020
Data actualizare: 21 Decembrie 2020
Artistul e pregătește de Sărbători și, aproape de finalul anului 2020, ne dezvăluie cum a fost pentru el această perioadă, dar și care sunt rezoluțiile sale pentru 2021. 

Ce vei face tu special, de acest Crăciun, având în vedere opțiunile limitate de pandemie? 

De Sărbători, specialul vine din timpul cu familia, părinții, nepoții! Nu aș schimba nimic din momentele acestea, indiferent de ce se întâmplă în lume! Așa că situația actuală nu aduce niciun minus acestor momente minunate. Inedit ar fi să renunțăm la tehnologie măcar două zile și să ne pierdem în realitate.

Care sunt rezoluțiile tale pentru 2021? Dar previziunile? Cum crezi că va fi 2021, în comparație cu 2020?

Sunt convins că mai rău nu poate fi:)! Ca să mă exprim într-o manieră mai optimistă, știu că anul 2021 o să fie mai bun, un an în care ne vom aminti de scenă, fani, libertate. Anul 2020 ne-a furat din trăiri, însă nu ne-a învins, ci ne-a întărit, motivat... A adus foame de viață! 

Privind în urmă, cum a fost 2020 pentru tine? Ce ai învățat, ce concluzii ai tras, cum s-a schimbat viața ta?

Anul 2020 a fost cu siguranță anul în care am realizat cât suntem de fragili și, în același timp, puternici! Sper că toți am realizat că nimic în lume nu e despărțit de totul care ne înconjoară și că acțiunile noastre de aici pot influența oameni aflați în cealaltă parte a lumii! Concluzia e evidentă: suntem conectați în moduri pe care probabil nu le înțelegem acum și pe care nu le mai putem contesta. Morala acestui an pentru mine e următoarea: ai grijă de ceilalți ca și cum ai avea grijă de tine însuți, altfel te vei răni fără să te atingi. 

 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies