Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da", e "nu"

Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune da , e nu
Citeste mai mult despre: Intrebarea mesei rotunde, Gabi Szabo,
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 27 Octombrie 2021
Ca în fiecare miercuri, actorul Marius Manole ne invită la ”Întrebarea Mesei Rontunde”, alături de invitații săi speciali.

În această ediție a show-ului exclusiv protvplus.ro, Marius Manole are o discuție sinceră cu Gabriela Szabo. ”Eu nu am știut niciodată să mă bucur de rezultatele mele. Mi se păreau un lucru normal având în vedere munca pe care o depuneam aproape în fiecare zi pentru a-mi îndeplini obiectivele de performanță. A trebui să treacă foarte mulți ani și să conștientizez, de fapt, ce înseamnă acest palmares imens, cu 11 titlul de campioană mondială”. 

Gabi Szabo spune de ce nu s-a calificat în finală la Olimpiada de la Atlanta. ”Mintea îmi spunea că poate, corpul îmi spunea că nu poate... Ca-n teatru, nu poți să joci orice rol”.

Despre perioada în care a fost ministru al Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo spune: ”Niciodată în viața mea nu m-am visat să ajung în acea postură, dar m-am uitat puțin ce s-a întâmplat pe plan internațional. De exemplu, Roxana Mărăcineanu, medaliată olimpică, ne-am pregătit împreună în Franța, în munții Pirinei... Seara stăteam la aceeași masă, beam ceai, mâncam împreună... Ne susțineam una pe alta. Eu am fost numită ministrul Tineretului și Sportului în România, și am văzut reacțiile, și ea - în Franța”.

Urmăriți, mai jos, cel mai nou episod ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Gabriela Szabo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies