Întrebarea Mesei Rotunde cu Lavinia Pîrva - Secretul unei căsnicii fericite

Întrebarea Mesei Rotunde cu Lavinia Pîrva - Secretul unei căsnicii fericite
Citeste mai mult despre: Intrebarea Mesei rontunde, lavinia pirva,
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 03 Noiembrie 2021
În fiecare miercuri, actorul Marius Manole vine cu un invitat special la show-ul exclusiv protvplus.ro ”Întrebarea Mesei Rotunde”. 

De această dată, invitata lui Marius Manole este Lavinia Pîrva. Aceasta dezvăluie cum i-a venit ideea să deschidă un shop online cu haine pentru femei. ”A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț... care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce. Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac de comandă... Am găsit o croitoreasă foarte  bune și am zis să-mi fac câteva ținute”.

Prietenele ei au îndemnat-o apoi să dezvolte acest proiect într-o afacere. 

Lavinia Pârva spune și cum a scăpat, rapid, după sarcină, de kilogramele în plus. ”M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport... Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”. 

Lavinia dezvăluie și cum l-a cunoscut pe actualul ei soț, Ștefan Bănică. ”Prima dată când l-am cunoscut, l-am întrebat dacă este machiat”.

Aceasta vorbește și despre momentele în care presa a scris despre ea lucruri care nu aveau nicio legătură cu realitatea.


Urmăriți, mai jos, cel mai nou episod al show-ului ”Întrebarea Mesei Rotunde”, cu Lavinia Pârva.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies