Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh: "N-aș mai colabora cu Alex Velea"

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh: N-aș mai colabora cu Alex Velea
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Cum ne-a obișnuit în fiecare miercuri, Marius Manole ne aduce o nouă ediție a show-ului exclusiv online "Întrebarea Mesei Rotunde”. Invitații trebuie să răspundă celor mi picante întrebări sau vor fi nevoiți să guste din preparatele "delicioase" de pe masă.

În această ediție, invitat a fost Mario Fresh care a făcut mai multe dezvăluiri, în urma întrebărilor puse de prezentatorul Marius Manole. 

Artistul a vorbit despre relația pe care o are cu părinții iubitei lui, Alexia Eram, și spune că a avut mari emoții atunci când a mers să îi cunoască. "M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut la început că e doar o joacă".

Unul dintre subiectele sensibile abordate în emisiune a fost relația lui Mario de prietenie cu Alex Velea. Mai exact, ce s-a întâmplat între cei doi și de ce nu își mai vorbesc. 

"Prima oară m-am întâlnit cu Velea, apoi am stat pe capul lui Smiley. L-am distrus. M-au luat sub aripa lor. Când s-au despărțit în 2014, eu n-am ales între ei doi. Așa mi-a fost soarta, să merg cu Velea. Din 2015 m-am mutat la el și am stat 3 ani acolo. S-au întâmplat niște lucruri..."

Vezi continuarea în materialul video de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!