Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh: "N-aș mai colabora cu Alex Velea"

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh: N-aș mai colabora cu Alex Velea
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Cum ne-a obișnuit în fiecare miercuri, Marius Manole ne aduce o nouă ediție a show-ului exclusiv online "Întrebarea Mesei Rotunde”. Invitații trebuie să răspundă celor mi picante întrebări sau vor fi nevoiți să guste din preparatele "delicioase" de pe masă.

În această ediție, invitat a fost Mario Fresh care a făcut mai multe dezvăluiri, în urma întrebărilor puse de prezentatorul Marius Manole. 

Artistul a vorbit despre relația pe care o are cu părinții iubitei lui, Alexia Eram, și spune că a avut mari emoții atunci când a mers să îi cunoască. "M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut la început că e doar o joacă".

Unul dintre subiectele sensibile abordate în emisiune a fost relația lui Mario de prietenie cu Alex Velea. Mai exact, ce s-a întâmplat între cei doi și de ce nu își mai vorbesc. 

"Prima oară m-am întâlnit cu Velea, apoi am stat pe capul lui Smiley. L-am distrus. M-au luat sub aripa lor. Când s-au despărțit în 2014, eu n-am ales între ei doi. Așa mi-a fost soarta, să merg cu Velea. Din 2015 m-am mutat la el și am stat 3 ani acolo. S-au întâmplat niște lucruri..."

Vezi continuarea în materialul video de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies