Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”

Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: bdquo;Marius Manole, îmi pare rău!
Data: 10 Decembrie 2020
În ultimul episod din acest sezon al show-ului exclusiv online "Întrebarea Mesei Rotunde", Alex Daragiu a avut-o ca invitată pe Medeea Marinescu.

Actrița a avut de ales: răspunde la cele mai complicate întrebări sau mănâncă preparatele neobișnuite din farfurii. Prima întrebare pentru Medeea Marinescu a fost: "Care este cea mai slabă piesă de teatru în care ai jucat?", iar răspunsul ei a fost "E simplu. Piesa s-a numit "Doamna ministru". Eram foarte tânără. Era atât de proastă, încât o vreme mi-a fost frică să o pun în CV."

Citește și

După ce și-a caracterizat câțiva colegi de la teatru, Medeea a ajuns și la următoarea întrebare a emisiunii: "Care este cel mai slab actor: Marius Manole, Lia Bugnar sau Florin Piersic Jr.?"

Actrița a ales să răspundă, fiindu-i teamă să guste din preparatul pe care îl avea în față: "O să fac în ordinea prietenilor, că ei te iartă. O să zic în ordine crescătoare: Marius Manole, Lia Bugnar și Florin Piersic Jr. Marius este cel mai prost, pentru că sigur nu vrea să mă vadă mâncând așa ceva."

Vezi materialul video de mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies