Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu: ”Ștefan Hrușcă nu mă suportă”

Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu: Ștefan Hrușcă nu mă suportă
Citeste mai mult despre: Intrebarea mesei rotunde, Narcisa Suciu,
Data publicarii: 10 Noiembrie 2021
Data actualizare: 10 Noiembrie 2021
În fiecare miercuri, actorul Marius Manole ne prezintă show-ul exclusiv protvplus.ro ”Întrebarea Mesei Rotunde”, în care invitați speciali trebuie să răspundă celor mai incomode întrebări.

În cel mai nou episod ”Întrebarea Mesei Rotunde”, invitata lui Marius Manole este Narcisa Suciu. Aceasta are un răspuns surprinzător în momentul în care este întrebată cu cine ar refuza o colaborare, dintre Ștefan Hrușcă, Fuego, și Mircea Rusu.

”Cu Fuego n-aș refuza o colaborare... Am și fost invitată la emisiunea lui și și-a dorit foarte tare să cântăm împreună. Dar noi am fost colegi la facultate, deci ne știm de copii. Cu Ștefan Hrușcă... cred că ar refuza el. Am auzit că nu mă suportă. Am avut două interacțiuni absolut dezolante”. 

Vedeți, în video-ul de mai jos, ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Narcisa Suciu și Ștefan Hrușcă. 

”Soțul meu este antropolog de meserie, dar nu asta lucrează. În momentul acesta, lucrează la universitatea din orașul în care locuim, face o cercetarea științifică, ceva, cu realitatea virtuală, nu știu să spun. În acest moment, el este în pădure, caută ciuperci. E mai mare decât mine cu 9 ani, dar nu se vede din niciun punct de vedere”.  
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies