Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: ”Sunt aproape sfântă”

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: Sunt aproape sfântă
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 07 Aprilie 2021
Ca în fiecare miercuri, actorul Marius Manole prezintă o nouă ediție a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”. Invitata de astăzi este Ruby, o fană declarată a prezentatorului. 

Ruby este pusă în situația de a răspunde unor întrebări incomode sau a gusta din ”deliciile” aflate pe masă: testicule de porc, gheare de pui, găluște putrezite sau penis de taur. ”De fapt, am mai mâncat penis de taur, la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Nu este prima oară pentru mine”, mărturisește Ruby.

Aceasta dezvăluie care este este cel mai ciudat lucru pe care îl face ea când ea doar cu iubitul: ”Nu este ciudat, este ciudat că mă laud cu el”, mărturisește ea.

Tot la ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Marius Manole stabilește cu cine, dintre Lidia Buble, Ruby și Monica Belluci, s-ar culca, s-ar însura și pe cine dintre acestea ar ”omorî-o”. 

Ruby dezvăluie și cine este femeia din showbiz care ar convinge-o să participe la un threesome alături de iubitul ei. ”Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”


Urmăriți, mai jos, cel mai nou episod ”Întrebarea Mesei Rotunde”, cu Ruby!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!