Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: ”Sunt aproape sfântă”

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby:  Sunt aproape sfântă
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 07 Aprilie 2021
Ca în fiecare miercuri, actorul Marius Manole prezintă o nouă ediție a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”. Invitata de astăzi este Ruby, o fană declarată a prezentatorului. 

Ruby este pusă în situația de a răspunde unor întrebări incomode sau a gusta din ”deliciile” aflate pe masă: testicule de porc, gheare de pui, găluște putrezite sau penis de taur. ”De fapt, am mai mâncat penis de taur, la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Nu este prima oară pentru mine”, mărturisește Ruby.

Aceasta dezvăluie care este este cel mai ciudat lucru pe care îl face ea când ea doar cu iubitul: ”Nu este ciudat, este ciudat că mă laud cu el”, mărturisește ea.

Tot la ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Marius Manole stabilește cu cine, dintre Lidia Buble, Ruby și Monica Belluci, s-ar culca, s-ar însura și pe cine dintre acestea ar ”omorî-o”. 

Ruby dezvăluie și cine este femeia din showbiz care ar convinge-o să participe la un threesome alături de iubitul ei. ”Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”


Urmăriți, mai jos, cel mai nou episod ”Întrebarea Mesei Rotunde”, cu Ruby!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies