Întrebarea Mesei Rotunde cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România
Data publicarii: 30 Septembrie 2021
Data actualizare: 30 Septembrie 2021
Într-o nouă ediție a show-ului exclusiv protvplus.ro, Marius Manole îl are drept invitat pe unul dintre cei mai spectaculoși drag queens din România.

Cu numele de scenă, Vergine Santa Frida mărturisește: ”Pentru mine, Vergine este un personaj în care mă retrag în anumite momente...Niciodată n-ai să mă vezi în drag, în casă, doar că să șterg praful...”

Vergine mărturisește că nu a avut probleme în viața reală cu faptul că este drag queen, având în vedere că locurile pe care le frecventează sunt gay și queer friendly. ”O dată, cineva a vrut să-mi arunce o sticlă de bere în cap și a căzut fix lângă mine. Nu am nici cea mai mică idee de ce”

Vergine Santa Frida a dezvăluit și care este cea mai mare frustrare pe care a o are acum, la 25 de ani. Vedeți despre ce este vorba în video-ul de mai jos. 

Vergine explică și că există o diferență între drag queen și transgender. ”Imaginează-ți că eu am venit la emisiune așa, cu machiajul ăsta, și erau niște oameni la semafor care și-au dat geamul jos și mi-au spus: Vai, cât de frumos ești!”

Santa Frida spune și de ce nu a mai avut nicio relația amoroasă de ani de zile, doar în noul episod din ”Întrebarea Mesei Rotunde”, cu Marius Manole. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies