Întrebarea Mesei Rotunde: Dia a refuzat să răspundă la întrebările lui Daragiu și a mâncat cele mai neobișnuite preparate

Întrebarea Mesei Rotunde: Dia a refuzat să răspundă la întrebările lui Daragiu și a mâncat cele mai neobișnuite preparate
Data publicarii: 31 Iulie 2020
Data actualizare: 31 Iulie 2020
Ca în fiecare zi de vineri, Alex Daragiu ne aduce, în exclusivitate pe protvplus.ro, show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde”. În acest episod, invitată este Dia de la 5 GANG care va avea de ales: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!

 

În episodul 5 din ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Dia și Daragiu și-au pus cele mai inconfortabile întrebări și, cel puțin din partea Dianei, acestea au rămas fără răspuns, preferând să mănânce preparatele mai puțin obișnuite.

Prima întrebare pentru artistă a fost “Ce înseamnă Vlogging în România?”, o întrebare aparent simplă, însă ea a preferat să nu ofere un răspuns, fiind nevoită să mănânce caracatiță în lapte de gândac.

Întrebarea care a pus-o cel mai mult în dificultate a fost Cu cine ai fi dispusă la un “Menage a trois”, alături de Alvarez?”. “Aș spune un nume de artistă, dar nu vreau să se interpreteze, a răspuns Dia, alegând să bea zeamă de ficat de porc. O reacție interesantă a avut-o iubitul ei, Alvarez, care a răspuns că ar vrea să fie, totuși, o fată.

Vezi în materialul de mai jos mai multe întrebări pe care le-au primit Dia și Daragiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies