“Întrebarea Mesei Rotunde”, emisiunea care sparge tiparele entertainmentului românesc, exclusiv pe Protvplus.ro

Întrebarea Mesei Rotunde , emisiunea care sparge tiparele entertainmentului românesc, exclusiv pe Protvplus.ro
Data publicarii: 20 Iulie 2020
Data actualizare: 20 Iulie 2020
Neconvențional, direct și fară menajamente, “Întrebarea Mesei Rotunde” este show-ul în care cântăreți, actori, vloggeri, personalități media, alături de host-ul emisiunii, Alex Daragiu, trebuie să răspundă la cele mai incomode întrebări sau să mănânce dezgustătoarele mâncăruri care se află pe masă.

“Întrebarea Mesei Rotunde”, cel mai recent show produs de către Flower Pie Media și difuzat în exclusivitate pe Protvplus.ro în fiecare vineri la ora 11.00, este un show unic pe piață de entertainment din Romania și a reușit că încă de la primul episod să se claseze pe prima poziție în topul vizualizărilor de pe Protvplus.ro. 

Întodeauna am remarcat o anumită discrepantă între artistul de și artistul-om și am vrut să fac o emisiune în care artistul – cântăreț, vlogger, actor sau pur și simplu o persoană care e trending într-un anumit moment să fie foarte natural, relaxat, chiar dacă, de cele mai multe ori, întrebările sunt extrem de indiscrete, incomode, iar ceea ce e pe masă e departe de ceea ce am putea numi mâncare. Dar tocmai de asta, în show există un Wild Card, iar cea mai grea întrebare și cea mai neplăcută mâncare sunt bine ascunse sub un bol și intră în joc de-abia la finalul emisiunii. Practic, atunci aflăm care este “Întrebarea Mesei Rotunde. Evident, mai sunt în lumea largă show-uri care au la bază provocări și mâncare, dar “Întrebarea Mesei Rotunde” este, în primul rând, un show realizat în Romania, cu personalități din Romania și este o îmbinare intre un show de TV și unul de online.”, spune Alex Daragiu, realizatorul și host-ul emisiunii “Întrebarea Mesei Rotunde”.

Difuzat în fiecare vineri la ora 11.00 pe Protvplus.ro, show-ul are o durată de aproximativ 20 de minute.

Despre Alex Daragiu:

Daragiu este un content creator care și-a început cariera pe YouTube și s-a remarcat atât prin seriile  “Parodie Animată”, “Clasa de YouTuberi”, “Trending Review”, cât și prin modul original de edit a materialelor postate.

Din 2019, începe colaborarea cu Protvplus.ro și realizează seria “Trending Review cu Daragiu”. În scurt timp, seria doboară toate recordurile de vizualizări ale platformei. Totodată, Daragiu este unul dintre vloggerii invitați în al cel mai ambițios proiect al Protvplus.ro, “Viața Bate Vlogul”, sezoanele 1 și 2.

În paralel, Daragiu este implicat în campanii alaturi de “Salvați copiii” și  “Hospice, Casa Speranței”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies