Întrebarea Mesei Rotunde: Roxen a acceptat provocarea lui Daragiu și a răspuns celor mai dificle întrebări

Întrebarea Mesei Rotunde: Roxen a acceptat provocarea lui Daragiu și a răspuns celor mai dificle întrebări
Data: 14 August 2020
Cum ne-a obișnuit în fiecare vineri, Alex Daragiu ne aduce, în exclusivitate pe protvplus.ro, show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde”. În acest episod, invitată este Roxen, care va avea de ales: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!

În episodul cu numărul 7, Roxen a fost pusă în fața mesei rotunde, pline de “bunătăți” neobișnuite. Prima întrebare adresată artistei a fost “La selecția națională pentru Eurovision ai cântat cinci piese. Care ți-a plăcut cel mai puțin?”. Roxen a refuzat să numească o piesă, spunând că toate i-au plăcut și, astfel, a fost nevoită să mănânce napolitană cu mujdei de usturoi.

O altă întrebare care a ous-o în dificultate pe artistă a fost: “La care dintre foștii tăi iubiți te-ai întoarce?”, la care aceasta a răspuns:  “Mi-e greu să răspund. Este un subiect sensibil, pentru că băiatul respectiv are prietenă și nu vreau să se supere.”

Ultima întrebare pe care a primit-o a fost: “Ai peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cât la sută din succesul tău se datorează vibe-ului de Billie Eylish și cât la sută lui Roxen?”

Vezi răspunsul sincer al artistei în materialul video de mai jos.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO