”Întrebarea Mesei Rotunde”, un nou show care sparge tiparele pe protvplus.ro

Întrebarea Mesei Rotunde , un nou show care sparge tiparele pe protvplus.ro
Citeste mai mult despre: Intrebarea mesei rotunde, alex daragiu,
Data: 03 Iulie 2020
Direct și fără menajamente. Un show altfel, în care Alex Daragiu, realizatorul celei mai vizionate emisiuni marca protvplus.ro, „Trending Review cu Daragiu", invită vedete cool și le pune față în față cu cele mai hot, directe, incomode întrebări și provocări. 

”Întrebarea Mesei Rotunde” este show-ul în care vei descoperi adevărata personalitate a vedetelor, show-ul în care răspunzi sau mănânci delicatese culinare preparate, însă, altfel. 

"De mult timp am emisiunea asta în cap, o emisiune românească, cu personalități din România. Sigur, vibe-ul, contextul emisiunii poate fi urmarit pe YouTube în diverse variante, dar nu cu vedete din România și era nevoie de un show în care să nu mai existe clasicele menajamente, un entertainment în care să ne distram fără nimic prefabricat. E adevărat, am introdus în show un Wild Card care te scapă și de răspuns și de mâncare, dar nu te scapă de provocare. Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile directe, sincere, întrebările și răspunsurile neprelucrate, nici măcar eu nu știu ce întrebări îmi va pune invitatul meu și exact asta se întâmplă la ”Întrebarea Mesei Rotunde".

Mă bucură foarte tare ca Protvplus.ro a fost de acord cu un show de genul ăsta și le mulțumesc!”, spune Alex Daragiu, realizatorul show-ului ”Întrebarea Mesei Rotunde”.

În primul episod, invitata lui Daragiu este Cristina Almășan, care va trebui să răspundă unor întrebări cel puțin delicate ori să guste din teribilele preparate de pe masa rontundă: fundulii de curcan, shake de pește, mici foarte picanți sau caracatiță în oteț. 

Întrebarea Mesei Rotunde sparge tiparele, pe Protvplus.ro! Urmăriți, mai jos, primul episod, cu Cristina Almășan. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies