Ioana Cosma, prima femeie comentator la EURO 2020! Mesajele vedetelor PRO TV au devenit virale!

Ioana Cosma, prima femeie comentator la EURO 2020! Mesajele vedetelor PRO TV au devenit virale!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Iunie 2021
Data actualizare: 16 Iunie 2021
După ce în urmă cu o săptămână s-a aflat faptul că Ioana Cosma va fi prima femeie din România care va comenta un meci de fotbal de la EURO, aseară, telespectatorii au avut bucuria de a o asculta pe cunoscuta jurnalistă în timpul meciului Ungaria – Portugalia. 

Imediat după începerea meciului, vedetele PRO TV și nu numai au început să posteze pe rețelele sociale mesaje de încurajare și de laudă pentru Ioana! 

Printre primele s-a aflat Diana Enache, una dintre prezentatoarele Știrile PRO TV care a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emoționant: ”Ioana nu este aici pentru că este femeie. Sau pentru că fotbalul este o zonă în care dansează bărbați, mulți dintre ei profesioniști, de altfel. Este aici tocmai pentru că este, la rândul ei, o profesionistă care vorbește despre fotbal așa cum vorbesc eu, de pildă, despre muzică sau film: cu pasiune și background. Ioana poartă roz și cele mai turbate nuanțe de culori despre care nici nu știam că există. Este sensibilă și foarte feminină. Și omul cu cea mai clară și așezată minte dintre toți cei pe care îi cunosc. O bucurie de om, de profesionist. Bravo, Ioana!”

Postarea Dianei a fost apreciată de peste 500 de persoane și a acumulat aproape 100 share-uri. Printre cei care au preluat s-au aflat: Pavel Bartoș, care a adăugat un comentariu personal: ”Bravo, Ioana Cosma! Ești tare de tot!”, Cosmin Stan, colegul ei de la Știrile PRO TV, care a completat cu mesajul ”Ioana Cosma e cea mai tare!!!”, Neti Sandu, care a adăugat: ”Ioana Cosma! Un Profesionist-femeie- intr-o lume a bărbaților!” sau Lavinia Petrea care a ținut să și spună puțin despre povestea ei cu Ioana: ”O cunosc pe Ioana Cosma, Ioana ❤️ de 18 ani. Respiră sport prin toți porii, știe tot ce mișcă în acest domeniu pentru că este pasiunea ei. Meseria ei este pasiune pentru ea. Și știți ce este fantastic?! Că nu și-a pierdut niciodată feminitatea și delicatețea într-o lume atât de complicată și controversată ca cea a fotbalului. Tare mândră sunt de Ioana!”

Mesajele au continuat și astăzi. Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii Hai să fim super!, a postat pe contul ei: ”Who run the world? Girls / Who run the world? Girls/ Jurnalista Ioana Cosma, se numără printre comentatorii PRO TV la Euro 2020”.

Nici colegele ei de la Sport nu puteau rata ocazia de a o lăuda pe Ioana. Chiar în timpul meciului, Corina Caragea a postat un video din timpul meciului cu mesajul ”Mândră de colega mea, Ioana”, iar Ramona Păun a postat un alt video scriind ”Ioana, prima femeie care comentează la EURO #proudofyou”. 

Fotbalul merge mai departe, iar Ioana Cosma va putea fi auzită și în următoarele partide ale grupei F, cea mai puternică grupă de la EURO 2020

Totodată, astăzi este ziua Ioanei Cosma, așa că profităm să îi urăm ”La Mulți Ani” și abia așteptăm să o auzim comentând următoarele meciuri!

FOTO: @csmioana
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies