Ioana Niculae, actrița din serialul „La Oraș”, dezvăluiri despre asemănările dintre ea și personajul Iarinei

Citeste mai mult despre: Ioana Niculae, La oraș,
Data publicarii: 18 August 2022
Data actualizare: 19 August 2022
Serial românesc „La Oraș” a avut premiera pe data de 17 august pe VOYO, iar în curând va putea fi urmărit și pe micile ecrane. Actorii au fost anunțati, dar a venit momentul să aflăm și câteva detalii despre personajele pe care le interpretează. Iată ce spune Ioana Niculae despre Iarina!

Ioana Niculae se numără printre actorii serialului „La Oraș” și a dezvăluit câteva asemănări dintre ea și personajul Iarinei, în cadrul unui interviu exclusiv PRO TV PLUS.

„O primă asemănare pe care am văzut-o la Iarina a fost umorul ei pentru că se entuziasmează înaintea celorlalți și își dezamorsează singură glumele. Mi-a plăcut la Iarina cum reușește să fie atât fermă, cât și îngăduitoare și e foarte sigură pentru că întotdeauna știe ce vrea și din punctul ăsta de vedere am multe de învățat de la ea”, a dezvăluit Ioana Niculae.

Cât despre diferențele în ceea ce privește comportamentul celor două, Ioana Niculae a notat: „O diferență ar fi faptul că este vegană convinsă și o activistă de mediu și mi-ar plăcea să învăț de la ea pentru că eu sunt în extrema cealaltă. 

Au fost mai multe momente amuzante, dar unul care mi-a venit acum în cap a fost atunci când a trebuit să arunc cu vopsea și a fost și puțină presiune pe mine. Din fericire a ieșit din prima”, a mai mărturisit actrița.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies