Karmen, interviu LA PERETE! Fiica lui Adi Minune a vorbit despre prima ei fantezie: „Eram tentată”

Karmen, interviu LA PERETE! Fiica lui Adi Minune a vorbit despre prima ei fantezie: Eram tentată
Citeste mai mult despre: Karmen, Adi Minune, Karmen Minune, la perete,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 25 Martie 2021
Data actualizare: 25 Martie 2021
La doar 23 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în ultima lună a lui 2020, Silvia Claudia Simionescu, artistă cunoscută publicului larg sub numele de scenă Karmen, este una dintre cele mai iubite cântărețe din România.

Fiica lui Adi Minune a reușit să cucerească topurile de-a lungul timpului cu melodii precum „Lock my hips”, „Belladonna” și „Punjabi”, iar acum a trecut… LA PERETE! Karmen a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV PLUS, în cadrul căruia a trebuit să răspundă la cele mai inedite, îndrăznețe, neaștepate și incomode întrebări.

Printre lucrurile pe care le-a dezvăluit Karmen s-au regăsit și prima fantezie pe care a avut-o, dar și un lucru pe care tatăl ei, Adrian Minune, nu l-a aflat niciodată despre ea.

„Prima fantezie am avut-o înainte să mă apuc de muzică. Îmi imaginam tot felul de scenarii de clip. Nu eram atât de tentată să compun piese, cât eram tentată să fac idei de videoclipuri și să regizez”, a spus Karmen.

Toate răspunsurile pe care le-a oferit Karmen le găsiți în materialul video de mai jos:

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies