La ce schimbări a fost supusă Cătălina Grama pentru noul rol din serialul Clanul

Citeste mai mult despre: Catalina Grama, Clanul, serialul Clanul,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 01 August 2022
Data actualizare: 01 August 2022
Cătălina Grama este extrem de fericită pentru noul său rol în serialul Clanul, chiar dacă acesta vine la pachet cu câteva schimbări. Iată declarațiile vedetei!

Cătălina Grama, cunoscută și sub numele de Jojo, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Deși multă lume o cunoaște datorită personajelor amuzante interpretate, de această dată vedeta va fi văzută într-o nouă conjunctură. Ea va juca rolul Magdei, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, a fost nevoită să își schimbe culoarea părului!

„Noul rol m-a schimbat fizic, m-a vopsit acest personaj. În rest, nu, dimpotrivă. M-a întregit deoarece nu aveam în galeria mea de până acum personaje de acest gen. Sunt o colecționară de personaje și îmi plac provocările!”, a declarat ea.

Referitor la echipa din care face parte pentru serialul Clanul, Cătălina Grama susține că totul este exact așa cum trebuie. Ea este mulțumită atât de colegii ei, cât și de oamenii din producție.

„E foarte fain. E o echipă completă și foarte atent aleasă, din toate punctele de vedere, atât oamenii care apar în fața camerei, cât și oamenii care sunt în spatele camerelor și care sunt foarte importanți”, a mai spus ea. 

Sursă foto: Cătălina Grama/Instagram

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies