La How to TikTok afli cum ajungi celebru pe TikTok, cu cele mai populare hashtaguri și categorii

La How to TikTok afli cum ajungi celebru pe TikTok, cu cele mai populare hashtaguri și categorii
Citeste mai mult despre: How to TikTok, Aquene, hashtaguri,
Data publicarii: 20 Aprilie 2021
Data actualizare: 20 Aprilie 2021
Dacă vrei să fii popular pe TikTok, e recomandat să te încadrezi în cele mai importante categorii, pe care Aquene le și listează în cel mai recent episod How To TikTok. 
De exemplu, categoria Divertisment sau Entertainment este cea mai populară, are peste 443 de miliarde de vizualizări, iar Aquene îți prezintă și cum arată unul dinre cele ma îndrăgite video-uri. 
 
Alte categorii folosesc hastaguri precum #dance (dans), #pranks (farse), #fitness. Apeciat este și designul interior, tot ce e legat de Beauty și Skin Care, Fashion, Cooking, video-uri legate de animale sau pline de sfaturi în relații și bune maniere. 
 
Și în aceastp ediție HOW TO TIKTOK ai parte de un TOP special unde afli și cine este, după cum spune Aquene, "cea mai mare TikTok-eriță."

Potrivit Influencer Marketing Hub, citat de Aquene, TikTokerii petrec minimum 850 de minute pe lună în aplicație, iar TikTok este a doua cea mai descărcată aplicație în 2020 de pe AppStore și cea mai descărcată aplicație la nivel gobal.

În plus, potrivit datelor prezentate de Manafu, în decembrie 2020, TikTok avea în România 5.364.860 de utilizatori, în timp ce Instagram înregistra în același interval 5.053.000 de useri.FOTO: HOW TO TIK TOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!