La How To TikTok afli cum faci cele mai tari poze, dar vezi și cu ce TikTok au cucerit Alexia Eram și Mario Fresh internetul

La How To TikTok afli cum faci cele mai tari poze, dar vezi și cu ce TikTok au cucerit Alexia Eram și Mario Fresh internetul
Citeste mai mult despre: How to TikTok, Aquene, sedinte foto,
Data publicarii: 02 Martie 2021
Data actualizare: 02 Martie 2021
În lună de primăvară și de mărțișoare, Aquene îți aduce cadou un nou How To TikTok plin de informații interesante.
Din ediția de azi How To TikTok afli cum poți profita de vremea frumoasă a primăverii, cu cele mai tari fotografii, dar și cum poți face o floare să crească rapid într-un filmuleț pentru TikTok. 
 
În plus, afli cum faci tranziții noi pentru video-urile tale și ești provocat și să promovezi un moment în care ai eșuat, urmat de unul în care ai avut succes. 
 
În plus, Aquene are și în această săptămână un TOP special, în care se află și Mario Fresh, alături de Alexia Eram. Dansul lor cool a cucerit TikTok-ul. Ce clipuri se mai alfă în TOP vedeți mai jos: 

Aquene s-a întors cu un nou sezon ”How to TikTok”, un show exclusiv protvplus.ro, în care ni se dezvăluie ceea este mai hot pe populara rețea de socializare.
 
În momentul de față, TikTok România a depășit, ca număr de utilizatori, platforma de Instagram. Aquene e optimistă și abia așteaptă ca TikTok-urile să crească platforma atât de mult încât TikTok România să depășească și Facebook. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

FOTO: PRO TV PLUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies