Letiția Vlădescu, despre rolul din comedia „Miami Bici”: „Filmul deja a depășit așteptările mele”

Letiția Vlădescu, despre rolul din comedia bdquo;Miami Bici : bdquo;Filmul deja a depășit așteptările mele
Citeste mai mult despre: Letitia Vladescu, Codin Maticiuc, Miami Bici,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 12 Februarie 2020
Letiția Vlădescu, talentata actriță de teatru și film, și-a făcut debutul în televiziune în anul 2006, cu o apariție în serialul „Fast-Food”. A continuat apoi cu un rol principal (Antsija) în serialul „Matrioshki 2”, o coproducție internațională.

Serialul care a consacrat-o a fost „Ai noștri”, difuzat pe Pro TV, iar între timp ea a jucat într-o mulțime de piese pe cele mai cunoscute scene de teatru din România, acesta fiind chiar visul ei din copilărie.

Acum, Letiția Vlădescu va apărea pe marile ecrane cu un rol în filmul de comedie „Miami Bici”, produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, care va avea premiera în toate cinematografele din ţară pe 21 februarie. Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr, Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr.

Letiția Vlădescu a ajuns să facă parte din castul filmului „Miami Bici” după o discuție telefonică cu regizorul Matei Dima, și unul dintre personajele principale ale filmului. În film, Letiția interpretează rolul Soranei, soția lui Bilă (Matei Dima), un personaj excentric, inspirat de realitățile din zona rurală românească.

Despre „Miami Bici”, Letiția a declarat că i-au fost depășite așteptările: „Filmul deja a depășit așteptările  mele. Am lucrat cu o echipă minunată și am amintiri frumoase de la filmări, pentru că toată perioada aceea a fost amuzantă datorită lui Matei și Codin, care au ales o echipă de oameni care au făcut filmul cu plăcere”

Intersecția dintre teatru și film a venit natural pentru actriță: „Am început să fac film din primul an de facultate, iar legătura dintre teatru și film este o chestiune de context. Eram studentă în primul an la ceea ce se numește „Arta actorului” la UNATC. În teatru de stat profesionist, ca să mă exprim în termenii corecți, am debutat doi ani mai târziu. Părerea mea e că am jucat dintotdeauna. Dar aceste două momente au fost cele acceptate oficial de public”.

Pe Letiția Vlădescu o puteți urmări începând cu data de 21 februarie în cinematografele din toată țara, în filmul „Miami Bici”, produs de Codin Maticiuc, dar și în piesele de teatru „KISS ME KATE”, la Teatrul Național de Operetă, „6 comedii ușoare pentru oameni triști” cu Răzvan Vasilescu, la Teatrul Dramaturgilor și „Tartuffe”, de Moliere, la Teatrul de Stat Constanța.

„Miami Bici” este o comedie savuroasă, filmată în cea mai mare parte în Statele Unite, care urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte. 

Vezi și: Codin Maticiuc a adus "Miami Bici" în România

FULLSCREEN
Letiție Vlădescu, despre rolul din comedia „Miami Bici”: „Filmul deja a depășit așteptările mele”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies