Lora, emoții mari în prima zi la Vorbește Lumea. Cum a fost să se întoarcă din nou în echipă?

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 11 Ianuarie 2021
Data actualizare: 11 Ianuarie 2021
Cu mari emoții, Lora a vorbit sincer despre cea de-a doua experiență de care se va bucura în familia Vorbește Lumea, în calitate de prezentator, pe perioada în care Adela va fi absentă din cadrul emisiunii. Ba ma mult de atât, artista a ținut să-i facă și o promisiune lui Cove. 

Anul 2021 a venit la pachet cu numeroase surprize și schimbări în matinalul Vorbește Lumea. După ce Adela a anunțat public că se va retrage o perioadă din lumina reflectoarelor deoarece este însărcinată, Lora a fost și de data asta pe poziții să-i țină locul până se întoarce.

"A vorbit Adela cu mine, mi-a spus ce decizie a luat ea, m-a sunat să-mi spună că i-ar plăcea foarte tare să fiu eu cea care o să aibă grijă de Cove în lipsa ei. 

Am avut și eu de luat o decizie, a trebuit să mă gândesc puțin, pentru că aveam planuri făcute pentru Bali... dar iată că iubirea învinge că într-o frumoasă poveste de dragoste. Uite că iubirea a învins și am ales emisiunea mea de suflet, Vorbește Lumea. 

Sunt foarte bucuroasă, foarte emoționată, ce este foarte bine de data asta, este că am tot timpul să mă dedic acestei emisiuni și clar va fi o experiență mai plăcută și mai ok pentru mine decât a fost prima dată" a spus Lora în cadrul materialului. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!