Macedonia de Nord - România, live și în exclusivitate la PRO TV, de la 21.45! Online se vede pe PRO TV PLUS și VOYO

Macedonia de Nord - România, live și în exclusivitate la PRO TV, de la 21.45! Online se vede pe PRO TV PLUS și VOYO
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Septembrie 2021
Data actualizare: 08 Septembrie 2021
După două victorii consecutive și trase la indigo, scor 2-0, cu Liechtenstein și Islanda, România speră din nou la calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022.

Următorul hop în calea tricolorilor este Macedonia de Nord, țară împotriva căreia avem nevoie neapărat de victorie. Mai mult decât atât, pentru a ne califica la turneul final depindem doar de rezultatele noastre!

Macedonia de Nord - România este live și în exclusivitate la PRO TV, pe 8 septembrie, de la ora 21.45, meciul putând fi văzut și online pe PRO TV PLUS și pe VOYO.

Datorită ultimelor două victorii, România ocupă în prezent locul 3 într-o grupă din care mai fac parte Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein. Cu o victorie în această seară, dar și cu ajutorul rezultatelor din celelalte meciuri, România poate egala chiar prima clasată din acest moment, Germania.

Meciul Macedonia de Nord - România se joacă pe 8 septembrie 2021, de la ora 21.45, și poate fi văzut în direct și în exclusivitate doar la PRO TV și online pe PRO TV PLUS și VOYO.ro.

foto: Profimedia Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies