Mâine, la iLike IT, de la ora 10.00, vom cunoaște o româncă ce lucrează cu Mark Zuckerberg la Facebook

Mâine, la iLike IT, de la ora 10.00, vom cunoaște o româncă ce lucrează cu Mark Zuckerberg la Facebook
Citeste mai mult despre: iLike IT, Facebook, Ilikeit, Mark Zuckerberg,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Martie 2021
Data actualizare: 26 Martie 2021
Mâine, de la ora 10:00, la PRO TV, ne așteaptă o surpriză frumoasă la iLike IT. Iulia Ionescu face o oprire virtuală în Silicon Valley, pentru a vorbi cu Loredana Crișan, o româncă ce lucrează la Facebook, direct cu Mark Zuckerberg. Pe aceasta o vom vedea într-o discuție cu Iulia prin intermediul Rooms, soluția de videoconferințe a companiei... la care a contribuit și ea.

Loredana Crișan este la Facebook din 2016, iar pe legitimația ei scrie Vicepreședintele departamentului de design pentru Facebook Messenger.  Româncei i se datorează "Rooms", facilitatea prin care putem purta convorbiri video cu până la 50 de persoane în acelasi timp.  

Nu este pentru prima oară când Iulia Ionescu ne aduce în prim plan oameni de la Facebook. Prezentatoarea emisiunii a fost în 2019 la sediul Facebook din Londra, unde a stat de vorbă cu românii care lucrează acolo. Sediul Facebook din Londra fiind cel mai mare punct tehnologic al companiei din Europa. 

"Ne dorim foarte mult să-i aducem în fața publicului pe românii care au reușit, care lucrează în tech la unele dintre cele mai importante companii din lume. Loredana este doar unul dintre acești români. Trebuie să ne mândrim cu asta și să le arătăm tinerilor care ne urmăresc că și ei au o șansă. Există oportunități în întreaga lume, dar e nevoie de multă muncă”, a spus Iulia Ionescu

De asemenea, în studioul iLike IT au ajuns telefoane abia lansate în această săptămână: OnePlus 9 și 9 Pro făcute în colaborare cu Hasselblad, Motorola G100, un telefon performant dar accesibil. Tot mâine ne uităm, alături de celălalt prezentator al emisiunii, Marian Andrei, și la primul telefon cu microscop, Oppo Find X3 Pro, proaspăt lansat și el.

iLike IT ne aduce în prim plan oameni extraordinari din tehnologie și social media și informații fresh din domeniu. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la PRO TV, dar și de luni până vineri, în cadrul Știrilor Dimineții.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Am găsit iarbă dată cu ulei în Apex Legends - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 23
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies