Mihai Bobonete dezvăluie cum au scos copiii săi bunătatea din el. „Cel mai important lucru”

Mihai Bobonete dezvăluie cum au scos copiii săi bunătatea din el. Cel mai important lucru
Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina. FOTO: @mihai.bobonete
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 August 2021
Data actualizare: 31 August 2021
Iubirea unui părinte pentru copiii lui este cel mai curat sentiment pe care-l poate experimenta un om într-o viață. Mihai Bobonete împarte totul la doi când vine vorba de dragoste necondiționată, iar copiii săi nu rămân niciodată datori. Actorul din „Las Fierbinți” dezvăluie cea mai importantă lecție pe care i-au predat-o Maria și Octavian.

Mihai Bobonete are doi copii cu soția lui, Cătălina, de care s-a îndrăgostit încă din adolescență. Ei sunt „totul” lui, iar azi nu mai are nevoie de dovezi de iubire. Însă, copiii săi îi demonstrează, în fiecare zi, de ce sunt ei cea mai mare „investiție” pe care a făcut-o vreaodată.

Deși sunt la vârsta la care acceptă că cele mai multe adevăruri provin de la părinți, Octavian (11 ani) și Maria (7 ani) i-au predat lui Mihai Bobonete una dintre cele importante lecții. 

Cel mai important lucru pe care-l învăț de la fiul meu și de la fiica mea, în fiecare zi, este că putem să fim toți oameni buni, încă de la începutul oricărei relații cu alt om. Mă învață ce înseamnă bunătatea, m-au învățat ce înseamnă să nu pui etichete și să dăruiește mai mult, ca să primești mai mult. În principiu, copiii mă învață să fiu mai bun”, a dezvăluit actorul pentru PROTV.RO.

Mihai Bobonete, care i-a insuflat fiului său pasiunea pentru pescuit, a petrecut cu Octavian câteva zile în Delta Dunării. „Știucăritul” este un moment propice pentru băieți să-și consolideze relația și să găsească răspunsuri la unele dintre cele mai mari dileme ale copiilor.

Comediantul a mărturisit că uneori a fost pus în dificultate de întrebările copiilor săi.

Da, sunt tot felul de întrebări. La unele dintre ele am răspunsuri, la unele le mai inventez, iar acolo unde nu știu... intru pe Google. Cele mai multe au fost în perioada 4-6 ani, iar una dintre ele a fost: Ce culoare are Dumnezeu? Nu mai știu ce am răspuns, dar cred că alb-albastru, că eu țin cu Craiova. După care, discuția a mers mai departe”, a spus Mihai Bobonete.

Actorul din Las Fierbinți așteaptă cu sufletul la gură debutul sezonului 19 al celui mai de succes serial de televiziune din România. Din 6 septembrie, în fiecare zi de luni, marți și joi, de la ora 20:30, aveți întâlnire cu personajele cu care fiecare dintre actorii din serial a crescut în ultimii 10 ani. 

Vorbind despre sezonul 19, Mihai Bobonete a dezvăluit că va fi cu totul special. Mai multe detalii puteți găsi AICI.

Fotografii: PRO TV/@mihai.bobonete

Vezi și VIDEO: Facem Level, episodul 26
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies