Mihai Bobonete, invitat la podcast-ul Amaliei Enache, „Cu inima la vedere”

Mihai Bobonete, invitat la podcast-ul Amaliei Enache, Cu inima la vedere
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 17 Decembrie 2021
Data actualizare: 20 Decembrie 2021
Amalia Enache, jurnalist, mamă și Ambasador Hope and Homes for Children, este gazda podcast-ului „Cu inima la vedere”, în care discută despre cea mai serioasă joacă: de-a părinții. Recent, actorul Mihai Bobonete s-a aflat printre invitați. 

„Podcast-ul „Cu inima la vedere” îți oferă răspunsuri într-un mod degajat, adică nu-i nimic de predică, nici în ceea ce spun psihologii invitați, nici în ceea ce spun vedetele, ci într-un mod foarte relaxat, din experiențele noastre, cu inima la vedere. Oferă răspunsuri la toate întrebările noastre: cum e, domnule, să fii părinte. Toți vrem să fim părinți mai buni, dar nu știm exact parcursul. Învățăm de la copilul nostru, din stânga, din dreapta și uneori din experiențele celorlalți”, spune Amalia Enache. 

„Când ai un interlocutor așa cum e Amalia, poți să vorbești lucruri faine. Tot timpul ne-a plăcut să vorbim, oriunde ne-am întâlnit, și am râs mult, menționează Mihai Bobonete

În cadrul discuției, actorul vorbește despre relația sa cu copiii și face o paralelă cu propria copilărie. Întrebat dacă este pregătit să-și lase copiii să studieze în străinătate, actorul a dat de înțeles că nu prea este de acord cu acest lucru. 

„Cu toate că eu am plecat de la 13 ani de acasă, am stat prin internat...Nu sunt pregătit pentru asta, dar iar o să fac așa cum vor ei. O să-i sprijin în ceea ce vor ei să facă”.  

Podcast-ul poate fi vizionat integral pe platforma VOYO

Printre invitații podcast-ului „Cu inima la vedere” se numără Marius Manole, Mihaela Rădulescu, Alexia Eram și Andreea Esca, Dana Rogoz, Irina Rimes, David Popovici.

Dacă vreți să susțineți intervențiile Hope and Homes for Children pentru copiii vulnerabili, o puteți face aici!

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!