Mihai Vânătoru, co-fondator DWF, la ePLAN. Tot ce trebuie să știți despre SEO în e-commerce

Mihai Vânătoru, co-fondator DWF, la ePLAN. Tot ce trebuie să știți despre SEO în e-commerce
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 14 Decembrie 2021
Invitatul de astăzi în emisiunea ePLAN este implicat în proiecte de digital marketing din 2005. În prezent, el este co-fondatorul DWF, probabil cea mai mare agenție de SEO din România, cu peste 250 de clienți activi și peste 70 de angajați.

Mihai Vânătoru este pasionat de marketing, statistică și lectură, iar astăzi discutăm despre SEO pentru e-commerce: ce este, cum se face, cât costă și ce ne așteaptă în 2022.

Prima întrebare, foarte importantă, este: ce înseamnă SEO? Acest acronim din limba engleză, care se referă la Search Engine Optimization.

Mihai Vânătoru, co-fondator DWF: „Este, practic, un ansamblu de activități, de demersuri pe care le poți face, astfel încât site-ul tău să apară mai sus, respectiv în prima pagină, pe primele poziții, atunci când oamenii fac căutări relevante pentru business-ul tău. Dacă tu vinzi un anumit tip de produs, de obicei căută lucruri legate de acesta. Scopul activității de SEO este ca site-ul tău să apară în primele rezultate pe Google la astfel de căutări.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!