Miliția Modei by Costi Diță: ”Demi Rose este cremă rău”

Miliția Modei by Costi Diță:  Demi Rose este cremă rău
Citeste mai mult despre: Miliția modei, Costi Dita,
Data: 08 Octombrie 2020
Într-un nou episod al show-ului de fashion ”Miliția Modei” de pe protvplus.ro, Costi Diță analizează îndelung ținutele a doua frumoase modele, Demi Rose și Irina Shayk.

Recent, Demi Rose a postat pe Instagram imagini cu ea îmbrăcată extrem de provocator. Bonus, o pereche de cizme inspirate din desenele Manga, cu tente ușor interzise minorilor. 

Citește și

”A prins doamna Demi Sec cizmele astea care fac tot. Ce e de la cizme în sus nu mai contează. Păcat că s-au oprit deasupra genunchilor și n-au mers cu cizmele până sus, ca să vedem și noi ce se întâmplă la finalul episodului. Că așa vezi, cum ar veni, un trailer.”

În a doua parte a clipului, Costi Diță analizează ținuta Irinei Shayk, în câteva imagini surprinse la un shooting pentru revista Vogue. ”Un stil interesant. Rămân la varianta: Magdalena, de ce minți, că albina n-are dinți. Ținuta asta are vibe-ul ăla: parcă mă văd, la Gara de Nord, și din gangul umbros iese doamna și, la două minute, iese domnul. Pentru genul ăsta de ținută nu poți decât să-i mulțumești. Adică, mi-amintesc când stăteam în Pantelimon, la scara blocului și ... dacă trecea doamna asta în ținuta asta, îți dai seama ce bucurie era pe noi, ne duceam toți pe la casele noastre :))) ”.

Urmăriți episodul integral ”Miliția Modei by Costi Diță”.

FULLSCREEN
Miliția Modei by Costi Diță: ”Demi Rose este cremă rău”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies