Miliția Modei by Costi Diță: "Kate Beckinsale e SF pentru mine!"

Miliția Modei by Costi Diță:  Kate Beckinsale e SF pentru mine!
Autor: Doina Goanta
Data: 22 Ianuarie 2020
Costi Diță, “specialistul” în fashion al protv.ro, a fost fermecat de aparițiile actriței Kate Beckinsale pe covorul roșu. 

În vârstă de 46 de ani, Kate Beckinsale arată de maxim 30. Atât la corp, cât și la față! Actrița a impresionat la ultimele sale apariții pe covorul roșu. Nu este însă întâmplător că arată impecabil de fiecare dată. Pregătirea este treabă serioasă și vedeta a postat un filmulet pe Instagram despre cum decurge o sesiune de make up și coafură. Doi bărbați lucrează intens la look-ul ei, în vreme ce ea mângâie o pisicuță :) . Costi Diță a rămas uimit când a văzut filmletul.


Vezi si: Miliția Modei by Costi Diță: "Când o vezi pe Ratajkowski, dai pagina și tot te aștepți să o descoperi goală la final"

Miliția Modei By Costi Diță: “Văd filmuletul și îmi dau seama că suntem atât de departe de vedetele din afară!” 

“Mi se pare că e frumoasa, la vârstă asta să arați așa e cumva, are un stil anume, nu ai cum să nu o apreciezi, e eleganta, are o prezenta. Toate ținutele ei mi se par foarte mișto, cochete, nu am ce să îi reproșez.

Filmuletul ăla în care sunt cei 2 bărbați care au grija de ea… iți dai seama de ce arata oamenii ăștia cum arata. Văd filmuletul și îmi dau seama că suntem atât de departe de vedetele din afara! Un bărbat îi ondulează parul, celalalt îi face scrub… Bai, baiatule, e că și cum te-ai duce cu mașină la spălătorie!  Cred că sunt situații în care sunt 5 masculi. Din punctul meu de vedere e cam mult, tre’ să ai un fel de confort că să ai atâtea mâini pe tine… Dar așa ajungi să arați așa la vârstă asta. E SF pentrru mine. Când am văzut filmuletul nu mi-a venit să cred :) ”, a spus Costi Dita.

FULLSCREEN
Miliția Modei by Costi Diță: "Kate Beckinsale e SF pentru mine!"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies