Miliția Modei by Costi Diță: Kim Kardashian zici că s-a îmbrăcat într-un prezervativ

Miliția Modei by Costi Diță: Kim Kardashian zici că s-a îmbrăcat într-un prezervativ
Autor: Redactia
Data publicarii: 24 Martie 2020
Data actualizare: 24 Martie 2020
“Criticul de modă” al protv.ro, Costi Diță, a analizat una dintre ultimele ținute purtate de Kim Kardashian înainte să intre în carantină: un costum imposibil din latex, marca Balmain.

Dacă vă închipuiți că este ușor să te îmbraci într-un costum ultra mulat din latex… ei bine, nu e :)  Ca să intre în outfitul Balmain cu care a participat la Săptămâna Modei de la Paris, Kim Kardashian a avut nevoie de două persoane ca să o ajute. Filmuletul cu vedeta care se chinuie să intre în pantalonii de latex face furori pe internet…

“Deci când văd poza asta mă gândesc fix la țara arde și babele se piaptănă, pușca și mitraliera… Am înțeles că ea ar fi vrut să dispară de pe net filmuletul în care ea încearcă să se îmbrace în cauciucul ăsta, pentru că la un moment dat zici că e o naștere acolo… O ajută cel puțin 2 persoane și trag în sus… și ea zice “parcă m-aș îmbrăca într-un prezervativ. Ea are dreptate, a scos porumbelul. Trag toți de ea să intre în costumul vieții, un costum ireal pentru oameni normali… Și ea râde în spate… Dacă ești în soare e bun pentru slăbit”, spune Costi Diță.

Vezi si: Miliția modei. Costi Diță despre Kim Kardashian: Zici că e parizer de lux!

“Ținuta asta îi face un deserviciu, îi scoate în evidență implanturile astea de peste tot, nu cred că a venit așa pe lume… Arată ca un desen animat, mi se pare o glumă, cauciuc colorat”, spune actorul.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies