Miliția Modei by Costi Diță: “Kylie Jenner nu are treabă cu bunul gust”

Miliția Modei by Costi Diță: Kylie Jenner nu are treabă cu bunul gust
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Februarie 2020
Data actualizare: 18 Februarie 2020
“Criticul de modă” protv.ro, Costi Diță, a fost provocat să analizeze stilul mezinei familiei Kardashian-Jenner. La numai 22 de ani, Kylie Jenner are 162 de milioane de urmăritori pe Instagram și a fost desemnată “cea mai tânără miliardară self made”, practic care și-a realizat averea pe cont propriu. Costi Diță este uimit de asemănarea dintre Kylie Jenner și sora ei mai mare, Kim Kardashian.

Miliția Modei by Costi Diță: Kylie Jenner modifică gravitația pământului în funcție de mărimea fundului

Kylie a zis: “Uite, vreau să fiu și eu ca soru-mea, bagăm silicon în fund, în sâni 3-4 litri de silicon, nu are treabă cu bunul gust.  150 de milioane de followeri, are doar 22 de ani… Bravo ei, eu sunt un invidios că nu arăt că ea să fi fost și eu om de afaceri.

În partea dorsală cred că a băgat undeva la 5 kg la ce se bagă ca să îl faci neomenesc de mare, să modifici gravitația pământului în funcție de mărimea fundului…. E neomenesc, e mult, dar dacă așa zice moda, așa face fata.

Miliția Modei by Costi Diță: Comediantul, șocat de transformarea lui Kylie Jenner cu ajutorul operațiilor estetice

“Vorbim despre oameni care se operează într-un hal fară de hal. Nu știu ce fac oamenii ăștia cu actele, cred că își schimbă buletinul, după ce te modifici atât de tare. Te oprește polițistul și te întreabă “Cine ești, sora mai mică?”, “Nu, sunt eu, între timp mi-am schimbat fața cu totul, am luat o față cu tot de la domnul doctor”. Dăm totul jos și punem tapet cu fețe, cred că ăsta e viitorul… Când te plictisetsi schimbi, din păcate. Toată lumea care se operează arată ca toată lumea care se operează. Ai senzația că sunt numai gemene prin oraș”, spune Costi Diță.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies