Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!

Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!
Citeste mai mult despre: Miliția modei, Costi Dita, Madison Beer,
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Iulie 2020
Data actualizare: 01 Iulie 2020
Madison Beer este genul de femeie care nu poate fi ignorată pe stradă! Mai ales că are una dintre cele mai sexy garderobe din showbiz. „Criticul de modă” al protv.ro, Costi Diță, a analizat la rubrica „Miliția Modei” cea mai recenta ținută cu care cântăreață a apărut în public.

Madison Beer și-a făcut apariția la restaurant într-o rochie-furou ultra scurtă, combinată cu o geacă de piele oversize și bocanci. Costi Diță nu a fost impresionat.

„Îmi dă senzația că sunt eu când mergeam la petreceri în Pantelimon și îmi mai dădea unchiul meu hain. Era sărăcie... unchiul era mai mare, trăgea și de fiare și hainele erau mult mai largi... Îmi dă senzația a i-a dat geaca unchiul , care e motociclist rocker... Mă duce cu gândul la încropeală”, spune Costi Diță.

„A strigat unul că a luat foc tot etajul 4 și am luat și eu ceva pe mine și am coborât -  un furou” -  glumește comendiantul.

„Nu văd un om care s-a îmbrăcat relaxat...văd un supraviețuitor, un om care a reușit să fugă din brațele focului, draperiile erau în flacări deja. Mă bucur că e în viață și e cu noi în continuare”, spune Costi Diță.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies