Miliția Modei by Costi Diță: „Când apare Kim Kardashian ne uităm toți ca broasca la barieră!”

Miliția Modei by Costi Diță: bdquo;Când apare Kim Kardashian ne uităm toți ca broasca la barieră!
Citeste mai mult despre: Miliția modei, Costi Dita, Kim Kardashian,
Autor: Doina Goanta
Data: 24 Aprilie 2020
Costi Diță, de când este „critic de modă” la protv.ro, a ajuns să o cunoască pe Kim Kardashian mai bine decât și-ar dori. Comediantul se teme că nu cumva să se îndrăgostească de vedeta de reality show :)  „Dau atât de mult de ea, încât cred că o să mă îndrăgostesc. O să devin fan! Mă veți găsi plângând pe stradă: „Nu mai vorbiți urât de Kim”, la modul ăsta o să fiu!”, a spus Costi Diță la rubrica „Miliția Modei”.

Costi Diță a analizat, de data aceasta, rochia stil-draperie a lui Kim Kardashian și spune că look-ul ei, cu ochelari de soare, o duce cu gândul la Matrix.

Citește și

„Am văzut câteva poze cu familia la începuturi. Sunt atât de schimbați toți, cred că nu mai au poze cu ei de acum 20 de ani, nu au cum... Dacă pui pozele de acum 20 de ani lângă cele din 2020 zici că sunt familii diferite.

Vezi si: Miliția modei. Costi Diță despre Kim Kardashian: Zici că e parizer de lux!

Tata nu mai e bărbat, e fată. Mama nu mai are legătură cu mama de acum 20 de ani... copiii nu mai sunt la fel... Sunt familii complet diferite.

Nu stiu cum au devenit celebri. Mă rog, înțeleg e că la spitalul de nebuni, pui o cameră și nu ai cum să te plictisești. Tata nu mai e sportiv de performanță, hop e o doamnă. Nu mai știi cine e cine, cine poartă pantaloni în casă, toată lumea poartă fuste... 

Pe zona de implanturi stăm foarte bine ... E ca Neo când intră în clădirea plină de polițiști. Rochia mă duce la ceva draperie smulsă.Viața ar fi mult mai gri fară Kim.  Când apare Kim ne uităm toți ca broasca la barieră!”, a spus Costi Diță.

FULLSCREEN
Miliția Modei by Costi Diță: „Când apare Kim Kardashian ne uităm toți ca broasca la barieră!”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies