Miliția Modei by Costi Diță: Mi-am dat seama că Izabel Goulart este model pentru că te uiți la ea ca la radiografie

Miliția Modei by Costi Diță: Mi-am dat seama că Izabel Goulart este model pentru că te uiți la ea ca la radiografie
Citeste mai mult despre: Miliția modei, Costi Dita, Izabel Goulart,
Autor: Doina Goanta
Data: 26 Iunie 2020
Înaltă, suplă, super tonifiată -  Izabel Goulart, fost model Victoria’s Secret, este imposibil de ignorat. Costi Diță, „criticul de moda” al protv.ro, a analizat la „Miliția Modei” cea mai recentă apariție a ei la plajă. Comediantul i-a apreciat calitățile fizice, dar a precizat că te uiți la ea ca la o... radiografie, aluzie la silueta ei super suplă.


Citește și

„Mi-am dat seama că e model, are apariția asta de radiografie, nu ai senzația că e om. Dar apreciez că e în zona naturală, că toți ne-am obișnuit cu implanturi pe toate părțile și plase de metal puse pe dedesubt, și machiaje, și intervenții chirurgicale de zici că îmi fac eu izolația la casă! Așa se lucrează mai nou, fără milă. Aici nu e cazul, dar e în zona asta de nu înțelegi cum de arată așa. Ce mănâncă? Mure? Trufe, câte o trufă la două săptămâni...

Sursa foto: PROFIMEDIA

Lasă să se vadă, dar e o apariție... Mi se pare foarte mișto. Mâncăm câte o trufă la două săptămâni, două foi de salată...Hai că în seara asta am exagerat, am mâncat două foițe de salată, și iepurele meu mănâncă mai mult”, a spus Costi Diță la Miliția Modei.


 

FULLSCREEN
Miliția Modei by Costi Diță: „Mi-am dat seama că Izabel Goulart este model că te uiți la ea ca la radiografie”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies