Miliția Modei: Costi Diță analizează cel mai nebun trend al verii – costum de baie tricotat :)

Miliția Modei: Costi Diță analizează cel mai nebun trend al verii ndash; costum de baie tricotat :)
Autor: Doina Goanta
Data: 23 Iulie 2020
“Criticul de modă” al protv.ro, comediantul Costi Diță a fost încântat să afle care este cel mai fierbinte trend al verii 2020 -  costumul de baie tricotat! Și minuscul, bineînțeles, să acopere doar strictul necesar.

Citește și

Deși a fost amuzat de ideea de a intra în apa într-un costum tricotat, eventual din lână, până la urmă Costi Diță a fost și el fermecat de … look-ul celor două vedete care promovează acest trend: cântăreața Dua Lipa și influencerița australiană, Tammy Hembrow.

“E clar că nu poți să iei în serios genul asta de ținute. Intri în apă și ieși cu șnurul. Dacă e lână nu răspunde bine la apa, se îmbibă, alunecă. Bunica trebuie să aibă grijă să își pună macrameurile alea deoparte că le iau fetele astea. Îmi place mai mult Australia… pentru că... flori :)  Doamna Lipa s-a dus și în flori, și ursuleți, s-a dus prea mult în zona copilăriei.

E clar că arată foarte bine amândouă! Mâine sigur le văd în ceva făcut dintr-o sacoșă sau castraveți.

Pot să pună orice pe ele, pentru că arată foarte bine. Pot să facă un chiloțel din banane și aia a fost. Foarte frumos, doamna Tammy!”, a spus Costi Diță la Miliția Modei.

FULLSCREEN
Miliția Modei: Costi Diță analizează cel mai nebun trend al verii – costum de baie tricotat :)
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies