Miliția modei. Costi Diță despre Bebe Rexha: Putea să își pună silicon și în degete, dar totuși nu a făcut asta

Miliția modei. Costi Diță despre Bebe Rexha: Putea să își pună silicon și în degete, dar totuși nu a făcut asta
Citeste mai mult despre: Miliția Modei by Costi Diță, Bebe Rexha,
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Februarie 2020
Data actualizare: 28 Februarie 2020
Costi Diță, “criticul de modă” al protv.ro, a ajuns să aprecieze naturalețea după ce, în trecut, le-a “analizat” pe surorile Kardashian-Jenner. Întrebat cum i se pare Bebe Rexha, comediantul a avut numai cuvinte de laudă: “Putea să își trântească și ea niste sâni de 250 de kile, dar nu a făcut-o” :)

Miliția modei by Costi Diță: Bebe Rexha mie nu mi se pare plinuță, mi se pare în regulă


Criticată adesea că este prea plinuță, Bebe Rexha se mândrește cu formele sale voluptoase și naturale. Anul trecut au apărut zvonuri conform cărora marii designer vestimentari refuzau să o îmbrace din cauza siluetei sale.


Vezi si: Miliția Modei by Costi Diță: “Kylie Jenner nu are treabă cu bunul gust”

“Nu știu care e treaba că e plinuță, mie nu mi se pare plinuță, mi se pare în regulă. Mi se pare faină combinația asta de om normal, putea să își pună silicon și în degete, dar totuși nu a făcut asta, mi se pare wow… Ținutele sunt variante macar, are zona sexualizata , dar și lulu land…  În rest ținutele ei sunt elegante. Putea să își trântească și ea niste sâni de 250 de kile.  Fundul e de la mama natură -  mare, putea să bage și acolo 4 litri … ea merge pe varianta de femeie normală”, spune Costi Diță. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies