Miliția Modei: Costi Diță, despre Demi Rose: ”S-a terminat șmecheria!”

Miliția Modei: Costi Diță, despre Demi Rose:  S-a terminat șmecheria!
Data: 25 Noiembrie 2019
Costi Diță îl interpretează de ani de zile pe “fashionistul” Giani din Las Fierbinți, așa că a prins gustul… modei “de calitate” :)  În stilu-i caracteristic, simpaticul actor a acceptat provocarea protv.ro de a analiza ținutele vedetelor.

”Acum vorbim de Demi Rose, îl știu și pe rapperul cu care a fost cuplată, bănuiesc că nu a fost o relație de lungă durată. Eu cred că ea e în căutare sau nu are clar alt talent. La modul ”asta am, cu asta defilez, băieți! Ăsta e pachetul... n-o să-l acopăr sau o să-l acopăr minim”. 

Citește și

Citește și: Miliția modei: Costi Diță dă verdictul în cazul lui Celine Dion, Patrick Schwarzenegger și Pamela Anderson

Mi se pare că exagerează. Cine să se mai concentreze în preajma ei? Doamne ferește să inviți la o nuntă pe Demi Rose, că s-a terminat șmecheria! E clar că apar întrebările alea între soț și soție, la modul: ”Tu ai chemat-o pe asta, mă?”. N-ai cum așa! E cu totul la vedere. Mă mir că a lăsat chiloții. Oricum, se vede totul. 

După aia, mă uit la sutienul ăsta, care este minimum minimorum. Este clar că vine cu gândul să plece cu cineva.  

Genul ăsta de personaj nu că strică piața, ci mai degrabă ridică ștacheta aiurea pentru femei. Ea vine direct cu voal pe ea. La un moment, o să vină doar cu fular la gât. Și cu ceva șosete groase în picioare. Și atât. Nu e chiar porno, dar e foarte aproape”. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Miliția modei by Cristi Diță

FULLSCREEN
Miliția Modei: Costi Diță, despre Demi Rose: ”S-a terminat șmecheria!”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies