Miliția Modei. Costi Diță despre Jennifer Lopez: "Noi, oamenii normali, nu avem cum să arătăm așa!"

Miliția Modei. Costi Diță despre Jennifer Lopez: Noi, oamenii normali, nu avem cum să arătăm așa!
Citeste mai mult despre: Miliția modei, Costi Dita, Jennifer Lopez,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 20 Februarie 2022
Costi Diță, “criticul de modă” protv.ro, a analizat la rubrica “Miliția Modei” stilul lui Jennifer Lopez. Comediantul, care nu a mai urmărit-o de ceva vreme, a rămas uimit că diva latino este practic neschimbată. “Nu este normal să arăți așa!”, a spus Costi Diță.

Miliția Modei by Costi Diță: “La cum arată, își permite să pună pe ea tot felul…”

La 50 de ani, Jennifer Lopez uimește cu forma sa fizică excepțională. Și Costi Diță este impresionat de stilul lui J Lo.

“Este incredibil! Nu am mai urmărit personajul, acum o redescopăr și e la fel, mă nene!  N-ai voie așa, bă frate! Ce mănâncă oamenii ăștia? Nu înțeleg! Am senzația că e ceva ce nu spun celorlalți, nu e doar sală și alimentație. Intră în casă, o desface pe bucăți și o face la loc dimineața! Incredibil, nene! Cum reușește, nu stiu, e wow!

La cum arată, își permite să pună pe ea tot felul… Bănuiesc că e doar cântat, sală, 100 de oameni în jur, antrenorul, ăla cu dieta, ăla care îi masează ceafa… Noi, oamenii normali, nu avem cum să arătam așa! N-ai cum, că noi avem copii, avem probleme, avem rate, joburi, fugim în stânga, în dreapta …

Citeste si: Miliția modei. Costi Diță despre Kim Kardashian: Zici că e parizer de lux!

Are și pahar de cristal… pai, ce putea să fie de plastic? E demență! Până și paharul ăla… Bă, nene, dacă intri în sală cu paharul ăla ești regina fitnessului… 

Costumul de fitness îi vine foarte bine, dar dacă cobori jos în zona bazinului nu știu dacă e chiar… Am auzit că se poartă treaba asta cu cammel toe, dar nu sunt fan. Mi se pare un pic strigător, urli la oameni: “Lăsați, doamna Jennifer, pantalonii mai jos că ne-ați omorât!”  Cel care a venit cu denumirea de picior de cămilă a zis-o la negativ… E atât de “perfectă” încât începi să cauți imperfecțiuni… “, spune Costi Diță.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies