Miliția Modei. Costi Diță, șocat de Phoebe Price: "Doamne ferește! Am senzația că nu e cu toate țiglele pe casă!"

Miliția Modei. Costi Diță, șocat de Phoebe Price:  Doamne ferește! Am senzația că nu e cu toate țiglele pe casă!
Citeste mai mult despre: Miliția modei, Costi Dita, Phoebe Price,
Autor: Doina Goanta
Data: 12 Mai 2020
În plină epidemie de coronavirus, puține vedete își mai părăsesc reședințele de lux, așa că paparazzii cam șomează. Noroc cu “vedetele de mâna a doua”, care sunt în stare de orice – chiar și să ia coronavirus – pentru un pic de atenție din partea tabloidelor.

În această categorie se încadrează Phoebe Price, care se considera “actriță”, dar care, de fapt, este cunoscută doar pentru faptul că… își dorește să fie cunoscută :) Pentru că nu are un talent deosebit, încearcă să atragă atenția asupra ei prin ținutele scandaloase pe care le poartă (adesea chiar fară lenjerie intimă).

Citește și

În vârstă de 46 de ani, Phoebe Price a fost desemnată “cea mai ridicolă celebritate” în 2016. Vorba vine “celebritate”, pentru că doar americanii o știu. Nici Costi Diță, “criticul de modă” al protv.ro nu a auzit în viața lui de ea. Mai mult, când a văzut-o prima oară a avut un mic… șoc. “Doamne ferește!”, a spus comediantul.

În vreme ce alte vedete și-au văzut de treaba lor și au stat acasă, Phoebe Price și-a scos cățelul la plimbare în fiecare zi … poate, poate o pozează paparazzii. Și la ce ținute de scandal a ales, și-a văzut visul cu ochii.

Costi Diță a analizat la rubrica Miliția Modei ținutele șocante ale lui Phoebe Price. Urmărește video să vezi ce spune actorul!


“Doamne ferește! Am senzația că nu e cu toate țiglele pe casă și trebuie să fim  îngăduitori. Habar n-aveam cine e… Dar iată în 2020 stau liniștit acasă și descopăr acest personaj… Bă, e despre nimic! Nu îți vine să crezi, e ca o gaură neagră, te atrage fară să vrei”, spune Costi Diță.

“Nu mi s-a părut totuși că are probleme la cap, cred că e doar prostie…e bizar ce se întâmplă acolo și cu ținutele, e clar că aleargă după atenție. Dacă o văd cu un cărucior și cutii și sticle goale, se potrivește perfect. Băieții ăștia o urmăresc că e tralala. Nimic nu e cum trebuie”, spune Costi Diță.

Sursa foto: Profimedia, Getty, Instagram

FULLSCREEN
Miliția Modei. Costi Diță, șocat de Phoebe Price: "Doamne ferește! Am senzația că nu e cu toate țiglele pe casă!"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies