”Ne dăm în cărți”, un nou show exclusiv protvplus.ro, cu Alex Nagy și Dani Ionescu

Ne dăm în cărți , un nou show exclusiv protvplus.ro, cu Alex Nagy și Dani Ionescu
Citeste mai mult despre: Ne dam in carti, nosfe,
Data publicarii: 05 Noiembrie 2021
Data actualizare: 05 Noiembrie 2021
Astăzi, debutează pe protvplus.ro show-ul exclusiv online ”Ne dăm în cărți”, ai cărui prezentatori sunt Alex Nagy și Dani Ionescu.

 

Dincolo de teatru, dincolo de spectacol, amândoi sunt experți în citirea viitorului: unul - în cărți de tarot, celălalt - în cărți de joc. Astfel, în fiecare episod, Alex și Dani vor avea câte un invitat cunoscut, căruia îi vor destăinui viitorul. 

De asemenea, la finalul fiecărui episod, se va prezenta câte o carte de tarot și semnificația acesteia, atunci ”când dai în cărți”.

În primul episod, Alex și Dani îi citesc viitorul lui Nosfe, a cărui piesă a ajuns, pe YouTube, la peste un milion de vizualizări. ”Este o piesă despre striptease. Este despre o tipă care dansează și căreia poți să-i dai foarte multe bancnote de 10.000”.

În prima parte, Nosfe află ce-l așteaptă de la cărțile de tarot. ”Ai niște cărți foarte bune. Asta e Împărăteasa, o carte care înseamnă incubație, sarcină, deci poate să faci o surpriză. Sau se naște ceva măreț, profesional. Mai ai Forța, care este o carte foarte bună - curajul de a spune ce gândești. Ești foarte norocos. Ți-apar și Roata destinului și Steaua, care sunt două cărți extraordinare”.  


 Vedeți, în clipul de mai jos, primul episod al show-ului ”Ne dăm în cărți”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies