“Neascultătorii”, un podcast cu Sergiu Biriș despre poveștile antreprenorilor din tehnologie, pe PRO TV Plus

Neascultătorii , un podcast cu Sergiu Biriș despre poveștile antreprenorilor din tehnologie, pe PRO TV Plus
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Mai 2021
Data actualizare: 12 Mai 2021
PRO TV Plus a demarat un parteneriat cu Sergiu Biriș, producătorul și gazda emisiunii “Neascultătorii”. Astfel, podcastul despre poveștile de succes ale antreprenorilor români poate fi urmărit de acum pe PRO TV Plus.

Emisiunea își propune să inspire alți viitori antreprenori, ajutându-i să descopere povești și lecții despre ce înseamnă să construiești un startup de succes în tehnologie.

“Ca să reușești ca antreprenor, trebuie să știi regulile dar, mai important, să știi când să le nu le asculți. Când să le ocolești. Puterea de a schimba lucruri vine din a NU fi ascultător, obedient, precaut sau fricos. Ascultatorii ascultă, neascultătorii inovează. Ascultătorii urmează, neascultătorii sunt lideri”, spune Sergiu Biriș.

Sergiu Biriș a devenit antreprenor în online în urmă cu aproape 15 ani și este fondatorul unor proiecte ca Trilulilu, Zonga sau Live Rail, start-up achiziționat de Facebook acum câțiva ani. Recent, Sergiu a fondat un nou start-up în entertainment și tehnologie, numit Soundmix. 

“Acest podcast nu este despre mine. Este despre poveștile altor antreprenori care au reușit și au inovat în tehnologie sau cu ajutorul ei. Oameni care au început un startup deși puteau să se mulțumească cu existențe de oameni ascultători, cu cariere corecte și predictibile, lipsite de roller coaster-ul specific antreprenoriatului în tehnologie. Din când în când, voi avea invitați și investitori, de la care vom învăța cum se văd lucrurile din cealaltă parte a mesei”, mai spune Sergiu Biriș. 

Emisiunea “Neascultătorii” va putea fi vizionată o dată la două săptămâni, exclusiv pe PRO TV Plus. Printre invitații lui Sergiu Biriș se numără: Sebastian Dobrincu, cel care la 19 ani a fost inclus de Forbes în lista 30 milioanari sub 30 de ani, Monica Cadagon - CEO și fondator al Vivre, Alexandru Govoreanu – CEO și fondator Questo sau George Lemnaru, unul dintre fondatorii Green Horse Games, studioul românesc de jocuri care a fost preluat recent de Miniclip.

Urmărește în materialul VIDEO de mai jos Neascultătorii, cu Sergiu Biriș - invitat George Lemnaru
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies