O cină plină de surprize la câștigătorul Mâncare pe care : „Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit”

O cină plină de surprize la câștigătorul Mâncare pe care : Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit
Citeste mai mult despre: Mancare pe care,
Data publicarii: 26 Noiembrie 2022
Data actualizare: 26 Noiembrie 2022
Vineri seară s-a încheiat o luptă aprigă pentru premiul de 5.000 de lei și titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. De luni până vineri, de la ora 20:00, pe Acasă, Elena, Anda, Silvia, Robert și Laurențiu au scos la înaintare cele mai delicioase preparate și aptitudinile lor de a crea o atmosferă plăcută, totul pentru a câștiga seria Mâncare pe care de săptămâna aceasta. Învingătorul a fost Laurențiu, cu un total de 71 de puncte. 

Meniul concurentului a constat în tartine surpriză, pui în stil chinezesc cu orez și brioșe. Felurile de mâncare pregătite de Laurențiu au fost profund apreciate de invitați: „Îmi place mâncarea. A fost pe gustul meu, chiar a fost foarte bun”, „Am mâncat tot din farfurie” au fost câteva dintre remarcile acestora.

Și modul în care a fost prezentat meniul ales de gazdă a fost lăudat de toți oaspeții de la cină: „Nu mă așteptam la așa ceva! Genial!”, a spus Robert, surprins de bucata de lemn de măslin în care au fost sculptate denumirile preparatelor. 

Surpriza serii a fost una cu adevărat specială. Concurenții au mers în atelierul de creație al lui Laurențiu, unde îi așteptau patru tocătoare din lemn, inscripționate cu numele lor. Cei patru invitați le-au șlefuit și lustruit, astfel încât să le poată lua acasă la sfârșitul cinei. Toți oaspeții au fost încântați de activitatea propusă de Laurențiu: „Wow, genial! Nu mă așteptam!”, „Îmi place foarte mult să meșteresc. Tocătorul este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată” au fost câteva dintre declarațiile acestora.

Laurențiu a reușit să strângă cel mai mare număr de puncte și implicit, să câștige titlul de „gazdă perfectă”: „Nu mă așteptam. Tot ce am făcut, am făcut cu dragoste și s-a văzut”, a declarat acesta cu sinceritate. 

O nouă cursă către titlul de gazdă perfectă începe în doar două zile. Pentru a vedea ce surprize vor pregăti noii concurenți și ce feluri de mâncare delicioase vor prepara aceștia într-o serie specială de 1 decembrie, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!