O surpriză l-a determinat pe un concurent „Mâncare pe care” să spună: „Ți se face pielea de găină”

O surpriză l-a determinat pe un concurent Mâncare pe care să spună: Ți se face pielea de găină
Citeste mai mult despre: manare pe care,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Octombrie 2022
Data actualizare: 22 Octombrie 2022
Lupta „Mâncare pe care” de săptămâna aceasta a luat sfârșit. De luni până vineri, de la ora 20.00, pe Acasă, Ana Sfetcu, Diana Lincan, Loredana Giuran, Marian Vasilescu și Florin Săcăreanu au găzduit, pe rând, câte o cină delicioasă, iar premiul de 5.000 de lei și titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” au fost câștigate de Marian, având un scor de 70 de puncte. 

Semifinalistul „Românii au talent” și-a delectat oaspeții cu un meniu tradițional „ca la mama acasă”, format din supă de găină cu găluște, curcan la cuptor cu legume, salată și lapte de pasăre. Concurenții au fost de-a dreptul încântați de preparatele delicioase: „Vai de capul meu… cum arată! Zici că era făcută de bunica mea! Am mâncat toate găluștele”, „Mirosea extraordinar de bine”, „Cartofii și salata au fost ca la mama acasă. Mănânci, și mănânci iar, și mai vrei, și îți mai pui, și lingi farfuria...” au fost câteva dintre complimentele aduse bucătarului amator. 

Surpriza pregătită de Marian a fost pe măsură și s-a ridicat la așteptările invitaților. Tânărul a cântat alături de o prietenă, iar momentul a fost cât se poate de reușit: „Ți se face pielea de găină”, a mărturisit Ana. „Surpriza a fost momentul lui... era în elementul lui. Acolo îl vezi pe Marian cel adevărat. A fost super”, a declarat Loredana emoționată. 

Marian a primit vestea victoriei cu multă voie bună, deși nu s-a așteptat o secundă ca el să iasă triumfător: „Nu știu dacă a câștigat cel mai bun, dar mă bucur că am putut să le ofer niște momente foarte faine. Am mers pe tradițional, pe autentic, și chiar a fost o parte din mine”. 

De luni începe o nouă serie de cine pline de surprize și preparate delicioase, pregătite de concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă. Nu ratați „Mâncare pe care”, de luni până vineri, începând cu ora 20.00, pe Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies