O vedetă cunoscută din România, surprinsă că-și ținea cheile de la mașina la sutien

O vedetă cunoscută din România, surprinsă că-și ținea cheile de la mașina la sutien
Citeste mai mult despre: Trending Review, alex daragiu, protvplus,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 01 Mai 2020
Data actualizare: 01 Mai 2020
Este sfârșit de săptămână, iar noi am pregătit un nou episod din emisiunea Trending Review, prezentată de Alex Daragiu, unde discutăm și analizăm topul preferințelor de pe Youtube ale românilor. 

Nu contează că topul trendingului românesc este în continuare dominat de manele, pentru că este în ton cu 1 mai, doar că de data asta lipsesc grătarele și aduarile în grup. 

La fel ca săptămâna trecută, Jador și Culita, alături de Florin Salam împreună cu fiica sa, rămân în topul preferințelor pe care le-au avut românii. Trebuie să recunoaștem că cele două piese sunt un real succes, iar artiștii merită felicitați, pentru că nu-i ușor să aduni peste 4 milioane de vizualizări în așa scurt timp.

Travis Scott sparge granițele țării noastre și intră în trendingul romanesc cu piesa THE SCOTTS, care lansată în urmă cu câteva zile, a reușit să adune 13 milioane de vizualizări, și chiar merită ascultată. 

Tot printre clipurile prezentate pe youtube, o cântăreață cunoscută din România a fost surprinsă că-și ținea cheile de la mașină la sutien. Despre cine este vorba?

Vezi episodul 27 din Trendig Review:
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies