Oamenii sunt speranță, oamenii sunt lumină - un reportaj de Alex Dima, în duminica Învierii, la România, te iubesc!

Oamenii sunt speranță, oamenii sunt lumină - un reportaj de Alex Dima, în duminica Învierii, la România, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, Alex Dima,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Aprilie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022
În duminica Învierii, Alex Dima aduce o ediție de suflet România, te iubesc!: Oamenii sunt speranță, oamenii sunt lumină. 

Valul uriaș de suferință care vine din Ucraina nu ne-a lăsat indiferenți. De două luni, românii răspund printr-un val de omenie. În Bucovina, preoții au fost în Vama Siret încă de la primii refugiați. Sunt și acum împărțiți în ture de câte opt ore. Oamenii și-au deschis casele și inimile în fața zecilor de mii de mame și copii care au fugit din calea războiului. Duminică, la România, te iubesc!, îi vedem cum s-au organizat, unde îi cazează, cum le pansează rănile sufletului. 

„De-a lungul anilor, am arătat de mai multe ori minunea care se întâmplă în Așezământul de copii din Rădăuți. Ei bine, de două luni, Așezământul e cel mai mare hub din Bucovina unde ajung, se soretează și se distribuie ajutoare. În mare parte, darurile sunt sortate de copii. Vom trece și Ucraina cu un convoi umanitar. E o ediție de suflet, o ediție în care vedem cum Binele capătă formă”, a spus Alex Dima.

În fața unei cruzimi greu de închipuit, suntem datori să credem în bine! Un reportaj cu și despre oameni, duminică, la România, te iubesc!.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!