Oana Radu a vorbit din nou despre iubitul ei mort: “M-a luat puțin valul”

Citeste mai mult despre: Oana Radu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 31 Ianuarie 2020
Data actualizare: 31 Ianuarie 2020
În urmă cu doar câteva zile, Oana Radu a fost invitată în emisiunea “La Măruță”, acolo unde a vorbit pentru prima dată în public despre relația pe care o avea cu fostul ei iubit care a murit în urmă cu patru luni.

Artista a afirmat că acesta a lăsat-o cu o datorie de 2 miliarde, că a trecut prin multe lucruri neplăcute alături de el și că ea i-a fost alături chiar și atunci când el nu merita.

Acum, Oana Radu a fost invitată la “Vorbește lumea” și a făcut noi dezvăluiri: “Aș vrea să nu intru foarte tare în detalii, pentru că omul ăla nu se mai poate apăra. M-a luat puțin valul când am zis lucrurile alea. Ce a fost a fost în relația noastră, care se terminase cu mult înainte ca el să aibă această tragedie. Această experiență pe mine m-a transformat în cea mai bună variantă a mea. Am simțit nevoia să dau cumva din casă niște lucruri, dar n-a fost frumos din partea mea, totuși, și îmi pare rău pentru ce am zis. Mă ia valul când sunt supărată. Viața mea acum este o viață fericită. Chiar sunt pentru prima dată în viața mea fericită din toate punctele de vedere”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies