Oana Roman, adevărul despre divorțul de Marius Elisei VIDEO

Oana Roman, adevărul despre divorțul de Marius Elisei VIDEO
Citeste mai mult despre: Oana Roman,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Ianuarie 2020
Data actualizare: 08 Ianuarie 2020
La finalul anului trecut, Oana Roman anunța, pe pagina ei de Facebook, că se desparte de soțul ei, Marius Elisei, deoarece lucrurile nu mai funcționau între ei.

La aproximativ o lună după acest anunț, presa a scris că Oana Roman ar fi fost înșelată de partenerul ei și din această cauză s-au despărțit, însă acum vedeta a decis să spună, în emisiunea “La Măruță”, adevărul despre divorț.

“Erau și probleme mai vechi, discuții. Nu suntem întotdeauna caractere compatibile. Din păcate, s-a ajuns într-un punct în care lucrurile nu mai funcționau între noi ca și cuplu. Stăteam împreună, dar nu era ok pentru mine, pentru el și pentru Izabela. Am ajuns amândoi în punctul în care am zis că nu se poate să trăim așa, să stăm într-o tensiune atât de mare. Soluția ar fi să ne separăm. Am făcut acest pas și el s-a mutat și n-a fost simplu. Nu a fost vorba despre o altă femeie și nici despre alt bărbat. S-a vehiculat acest lucru și nu e ok. Nu asta a fost problema”, a spus Oana Roman în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies