Otniela Sandu, pregătită să devină mamă? „Iubirea găsește momentul potrivit pentru minuni de genul ăsta”

Otniela Sandu, pregătită să devină mamă? Iubirea găsește momentul potrivit pentru minuni de genul ăsta
Cine zâmbește mai frumos? Dar cine sărută mai bine? FOTO: @otniela
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Iunie 2021
Data actualizare: 17 Iunie 2021
Are mai puțin de un an de relație cu iubitul ei, însă s-a mutat deja cu el. Otniela Sandu spune că între ei s-a legat ceva ce nu putea trăit de la distanță. Fosta concurentă de la FERMA cochetează cu ideea de a deveni mamă, însă așteaptă momentul potrivit.

Otniela Sandu și Radu Constantin sunt parteneri în viață și colegi de apartament. N-au împlinit încă un an de relație și n-au discutat serios despre posibilitatea de a avea copii. Deocamdată iau notițe și învață de la prietenii lor care sunt deja părinți. Ce e al lor, e pus deoparte. 

Iubesc copilașii, păcat că este târziu că altfel îmi sunam nepoțica. Nu pot să spun că am avut acest subiect în discuție, însă cred că iubirea găsește momentul potrivit pentru a apărea minuni de genul ăsta. Important este că ambii să privească acest aspect cu dragoste și nu cu egoism. Știu doar că amândoi am lucrat cu copilașii și că ne descurcăm de minune cu ei. Ce rămâne de făcut, nu știu”, spune Otniela.

Citește și: Otniela Sandu și Radu Constantin, poveste ca-n filme

Și Radu e adeptul pașilor mici și crede că mai întâi trebuie să-i pună un inel pe deget. Dar cât de serios se gândește vloggerul la nuntă?

Nuntă… hm cine știe? Cât despre inel, se face. Facem ceva pe comandă, ceva special, și în loc de piatră să fie un sâmbure din diamant, să păstrăm tradiția. Cât despre dacă vrem o nuntă sau nu… Mamă, parcă-s prea tânăr să mă gândesc la asta, vreau să nu-mi pun problema asta acum. Vreau să fie totul relax. O să mă omoare că am dat răspunsul ăsta”, ne-a spus Radu Constantin.

Fotografii: @otniela/@radu.co

Vezi și VIDEO: Otniela și iubitul Radu, testul cuplului
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies