(P) Carmen Ioniță dezvăluie secretul succesului în organizarea de evenimente

(P) Carmen Ioniță dezvăluie secretul succesului în organizarea de evenimente
Citeste mai mult despre: Carmen Ionita,
Data publicarii: 01 Noiembrie 2022
Data actualizare: 01 Noiembrie 2022
Carmen Ioniță, una dintre cele mai cunoscute organizatoare de evenimente din România ne-a dezvăluit câteva din secretele ei, dar și care sunt cele mai mari provocări ale acestei meserii. Mai multe poți afla din interviul de mai jos.

1. Carmen, povestește-ne puțin despre experiența ta. Știm că ai lucrat la multe proiecte interesante interesante de-a lungul anilor. 

Lucrez în domeniul organizării de evenimente de peste 15 ani, experiența mea începând în cadrul unui ONG unde planificam evenimentele pe teme de educație cu privire la sănătatea copiilor, la creșterea copiilor într-un mod sănătos. Erau adresate atât părinților, cât și celor mici. 

Pasiunea mea s-a legat și de dragostea pentru frumos, mai ales de flori. Am început să lucrez cu ele, mi-a plăcut să mă ocup de flori pentru evenimente și am ajuns în punctul de a organiza evenimente private cap – coadă... iar de acolo totul a mers spre cele corporate. 

În momentul de față, mă bucur să spun că organizez foarte bine petreceri tematice, provocările venind constant de la clienții mei. Nu știu să spun nu se poate! Iubesc, în continuare, florile, evenimentele private, deci niciodată nu mă plictisesc. 

Mi-am ales proiectele și m-am implicat atât de mult încât mă laud cu 100% recenzii pozitive.

2. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o în activitatea ta?

Cea mai mare provocare a fost Revista Nunta, pe care am și pierdut-o în pandemie. Din întreaga experiență am învățat foarte mult despre marketing și PR, am rămas cu mulți prieteni. Privind în urmă, îi înțeleg rolul în viața mea. 

În evenimentele private, cea mai mare provocare a fost realizarea și implementarea unui program artistic de 16 momente de la ora 18.00 la ora 2.00... și a fost gata la 1.48! 

3. Ce te face să refuzi un proiect sau o propunere de colaborare?

Singurul lucru care mă poate face să refuz un proiect sau o nouă colaborare este lipsa respectului. Nu pot să accept așa ceva în activitatea mea. 

4. Ce te motivează să mergi înainte, indiferent de perioadele prin care trecem sau am trecut? 

Cel mai mult mă motivează echipa mea, apoi clienții care mi-au devenit prieteni și au încredere în mine. Simt că ei se bazează pe seriozitatea mea, își pun în mâinile mele totul, așa că nu am voie sa greșesc.

5. Spune-ne cum te găsim și de ce ar trebui să apelăm la tine!

Îmi place să cred că sunt extrem de ușor de găsit pe Instagram, Facebook, site www.carmenevents.ro sau www.wedowowevents.ro/ www.baiatulcuflori.ro. Totodată, răspund la numărul de telefon 0731134264. De ce ar treubi?  Pot fi cea mai bună prietenă a oricărui când are nevoie și trebuie să găsească soluții, în cel mai scurt timp.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies