Pe TikTok se face educație sexuală! La How to TikTok afli mai multe

Pe TikTok se face educație sexuală! La How to TikTok afli mai multe
Citeste mai mult despre: How to TikTok, Aquene, educatie sexuala,
Data: 06 Octombrie 2020
Așa cum spune Aquene, este o întreagă dezbatere pe tema educației sexuale – pentru că, pentru mulți, este încă un subiect tabu. 
Pe TikTok însă există un cont realizat de Adriana Radu, numit sexulvsbarza. Prin acest cont, Adriana își propune să educe tinerii de diferite vârste în ceea ce privește sexualitatea, acceptarea acesteia și integrarea sexualității într-o viață sănătoasă, cunoașterea propriului corp și prevenirea unor boli cu transmitere sexuală. Mai mult, Adriana spune că li se adresează și părinților, nu doar copiilor: 
 
“părinții ar trebui să se gândească la copilul din ei, să se gândească sincer – și poate e și dureros, cum a fost pentru ei să nu aibă acces la aceste informații; să lase această durere să fie, pentru că e ok să fie, dar să nu blocheze accesul copiilor lor la aceste informații”

Citește și

Adriana Radu are două licențe de limbă și literatură la Université Lumière Lyon 2 și a absolvit un master în Sănătate Publică la Facultatea de Medicină din Berlin, cu sprijinul unei burse de studii din partea Serviciului German de Schimb Academic. Are experiență ca profesor în Germania și are cunoștințe avizate atât de educație sexuală, cât și de pedagogie. Inițial a început sexulvsbarza pe youtube, unde a avut un public mult diferit de cel de pe Tik Tok: dacă pe youtube acum șapte ani mulți erau reticenți, acum, în noua generație, tinerii sunt mult mai deschiși pe Tik Tok. 

Tot în Tik Tok-ul de azi, Aquene îți arată, prin intermediul top-ului săptămânal, trei conturi care merită urărite, dar îți dezvăluie și alte secrete Tik Tok – efecte speciale care te ajută să realizezi super TikTok-uri.

FOTO: HOW TO TIK TOK
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies