Peste un milion de români au urmărit ancheta Nici Dunărea nu ne mai spală, de la România, te iubesc!

Peste un milion de români au urmărit ancheta Nici Dunărea nu ne mai spală, de la România, te iubesc!
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 Noiembrie 2022
Data actualizare: 14 Noiembrie 2022
Paul Angelescu a mers duminica aceasta pe Dunăre și a prezentat stadiul în care se află porturile și șantierele navale lăsate în paragină, în ciuda faptului că existau fonduri pentru modernizarea lor. Emisiunea „România, te iubesc!” a fost lider de audiență. 

Reportajul „Nici Dunărea nu ne mai spală” a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 7.6 puncte de rating și 24.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.9 puncte de rating și 12.9% share. La nivel național, peste un milion de români au urmărit emisiunea „România, te iubesc!”.

România are peste 30 de porturi la Dunăre și Marea Neagră, o adevărată autostradă naturală care străbate țara pe o distanță de peste 1000 de kilometri și o leagă de inima Europei. Fluviul este cel mai ieftin, sigur și eficient mjloc de transport din România. Iar Canalul Dunăre-Marea Neagră oferă un avantaj unic în Europa. Suntem perfect poziționați pentru comerț, turism și dezvoltarea industriei. 

În realitate, timp de 30 de ani, porturile, șantierele navale și construcțiile hidrotehnice au fost lăsate în paragină. Intrarea în Uniunea Europeană a adus miliarde de euro pentru modernizare și dezvoltare, care abia acum au început. 

Duminică, 20 noiembrie, „România, te iubesc!” revine cu o nouă anchetă. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies