Postul de televiziune PRO TV și site-ul știrileprotv.ro, pe primul loc în topul preferințelor românilor

Postul de televiziune PRO TV și site-ul știrileprotv.ro, pe primul loc în topul preferințelor românilor
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 17 Iunie 2020
Data actualizare: 17 Iunie 2020
Postul de televiziune PRO TV site-ul știrileprotv.ro se află pe primul loc în topul preferințelor românilor, potrivit studiului Digital News Report.

Postul de televizune PRO TV și site-ul știrileprotv.ro ocupă detașat primul loc în topul preferințelor românilor, potrivit studiului Digital News Report, lansat la nivel internațional de Institutul Reuters și Universitatea Oxford. Sondajul în ceea ce privește datele din România a fost realizat de către Institutul Reuters și Universitatea Oxford în colaborare cu Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării București, în perioada ianuarie-februarie 2020. 

Cea care a prezentat aceste date a fost Raluca Radu, raportor Digital News Report pentru România și director al Departamentului de Jurnalism din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicarii. Aceasta a vorbit, într-un interviu acordat pentru protv.ro, despre motivele pentru care postul de televiziune și site-ul știrileprotv.ro, se află pe primul loc în topul preferințelor românilor. 

Urmărește materialul de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies